Heeft u een of meerdere grote ruimtes zoals een winkel, kantoor, bedrijfshal,kerk of zwembad waar u overal muziek wilt hebben en/of via een microfoon of ontruimingsinstallatie de mensen wilt bereiken, dan heeft u een professionele geluidsinstallatie nodig. Zelfs bij 4 of 5 speakers kan zo'n installatie al interessant zijn. Het geluid kan per speaker afgesteld worden en als u dat wilt kan in een kantoor bijvoorbeeld het geluid zacht of uit staan en in een werkplaats harder, maar als er en microfoonoproep gedaan wordt dan komt het wel overal gelijk door.

Ben Beemster Service heeft vele professionele geluidsinstallaties voor bedrijven en instellingen geleverd en in onderhoud.

Vooral de zogenaamde 100-volt installaties vereisen specifieke kennis die niet elke installateur van netspanningsinstallaties onder de knie heeft. Kennis van akoestiek, ringleidingen en hoe een randapparaat op de juiste wijze hoort te zijn aangesloten zijn is een specialisme. Om een project tot een goed eindresultaat te laten komen heeft Ben Beemster Service de kennis, kunde en ervaring.

Heeft u al een geluidsinstallatie en het klinkt niet lekker of het werkt niet goed, bel gerust want soms zijn de fouten redelijk eenvoudig op te lossen.

Joomla SEF URLs by Artio