Privacy Policy

Privacyverklaring

Wanneer u gebruik maakt van deze website wilt u natuurlijk dat er zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens wordt omgegaan. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, met welk doel ze gebruikt worden, hoe er met persoonlijke gegevens wordt omgegaan en wat uw rechten zijn.

1. Welke persoonsgegevens worden verwerkt en waarom?

Om een goed werkende website te leveren en de beste dienst te bieden, zijn een aantal persoonlijke gegevens nodig. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor ze worden verstrekt.

1.1 Contactformulier

Wanneer u gebruik maakt van het contactformulier moeten de volgende persoonlijke gegevens ingevuld worden:

 Persoonlijke gegevens  Doel
 naam  Om te kunnen reageren op uw vraag is ter controle uw naam de eerste vereiste.
 adres  Om u te kunnen bezoeken is het adres noodzakelijk.
 e-mailadres  Via e-mail kunnen veel vragen worden beantwoord.
 telefoonnummer  In bijna alle andere gevallen is uw vraag met behulp van een telefoon te beantwoorden.

Bovenstaande persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag via het contactformulier en niet voor andere doeleinden.

1.2 Klantenservice

Heeft u een vraag, een opmerking of ervaart u een probleem bij het gebruik van deze website, dan kunt u mailen, bellen, whatsappen of facebooken. De persoonlijke gegevens die u hierbij verstrekt, worden alleen gebruikt om de vraag/opmerking te kunnen beantwoorden of problemen op te kunnen lossen.

1.3 Websitebezoek

Wanneer u gebruik maakt van deze website, krijgt u cookies op uw computer. Met deze cookies werkt de website zo optimaal mogelijk. Aan de hand van deze cookies wordt het surfgedrag op onze website gevolgd. Gedrag welke wordt gevolgd zijn: kijken waar u klikt, welke zoektermen worden gebruikt en welke pagina’s u bezoekt. Met de inzichten die hier uit volgen kan deze website constant worden verbeterd.

Deze gegevens worden verwerkt met behulp van tools van derden. Gebruikt worden op dit moment: Google Analytics en Koala Webtraffic.

 

2. Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Persoonlijke gegevens worden alleen aan andere partijen verstrekt als dat echt nodig is. Op dit moment zijn er geen andere partijen waar persoonlijke gegevens aan verstrekt worden.

Met betrekking tot cookies: sommige cookie-ontwikkelaars hebben toegang tot de gegevens die cookies op onze website verzamelen. Daarom zijn we selectief in met welke derden we een samenwerking aangaan. Meer hierover leest u in de privacyverklaring van deze partijen.

Bovenstaande gegevens worden niet aan andere (commerciële) partijen gegeven, tenzij dit wettelijk verplicht is. Het is bijvoorbeeld verplicht om in verdachte situaties uw persoonlijke gegevens te delen met overheidsinstanties.

3. Hoe lang worden uw persoonlijke gegevens bewaard?

Persoonlijke gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Daarna worden ze verwijderd.

Dit zijn de termijnen die worden aangehouden:

Onderdelen

Toelichting

   

Contactformulier

De gegevens die ingevuld zijn in het contactformulier worden 2 jaar na het beantwoorden van de vraag verwijderd.

Websitebezoek

De logs met IP-adressen worden na dertig dagen verwijderd.

Klantenservice

De gegevens die verkregen zijn via de klantenservice worden 2 jaar na het sluiten van de case verwijderd.

4. Wat zijn uw rechten?

U bent en blijft de baas over uw persoonlijke gegevens. U kunt op elk moment een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens doen.

Naam: Ben Beemster Service

Adres: Geeststraat 10, 1705 DZ Heerhugowaard

Natuurlijk helpt Ben Beemster Service U graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Wanneer u niet tevreden bent over de bescherming van uw privacy, kan u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. Waar worden uw gegevens opgeslagen?

Ben Beemster Service neemt zowel intern als extern passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. Zo worden uw gegevens opgeslagen in verschillende databases binnen de Europese Unie. In het uitzonderlijke geval dat uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie, zorgt Ben Beemster Service ervoor dat uw privacy op een passende manier beschermd blijft. Met sommige landen is de privacy vanuit de Europese Unie officieel vastgesteld. Sommige Amerikaanse partijen hebben zich geregistreerd onder het Privacy Shield welke ook voldoende bescherming biedt.

6. Geldt deze privacyverklaring ook voor partijen waar mee wordt samengewerkt?

Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op www.beemster.org en niet op websites van derden waarvan op deze website een link wordt getoond. Als u via www.beemster.org terecht komt op een andere website, dan geldt deze privacyverklaring niet voor uw bezoek aan die website. Ben Beemster Service adviseert u om de privacyverklaring van deze websites goed door te nemen.

7. Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens?

Naam : Ben Beemster Service
Adres : Geeststraat 10, 1705DZ Heerhugowaard, Nederland
E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: (06) 1445 2963

8. Kan deze privacyverklaring wijzigen?

Deze privacyverklaring wordt soms gewijzigd. We adviseren daarom om de privacyverklaring te bekijken als u gebruik maakt van de website.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 23 september 2018.

Joomla SEF URLs by Artio