Met een cameraobservatiesysteem ( ook wel CCTV-installatie genoemd ) kunt u zien wie er wat met uw eigendommen doet. Het is echter niet eenvoudig om een onderscheid te kunnen maken tussen welkome en niet gewenste gasten en ook om de ongewenste gasten goed met beeld vast te leggen. Bovendien zijn er nog juridische regels wat u mag vastleggen. Ben Beemster Service kan u helpen met advisering, aanleg en instellen van een goed werkende installatie.

Wilt u uw winkel of bedrijfspand beveiligen met camera's dan zijn zaken zoals beeldscherpte en juiste plaatsing van groot belang. Hoeveel u tegelijkertijd kunt opnemen is ook belangrijk. Ben Beemster Service heeft de kennis om het voor u interressant te maken.

Ben Beemster Service kan installatie op maat maken met mogelijkheden waarbij meerdere cameras tegelijk via de telefoon kunnen worden bekeken en koppeling met uw alarmsysteem. Maar ook 1 camera bij de voordeur om te zien wie er aanbelt of aangebeld heeft is een optie.

Heeft u al een installatie maar werkt deze niet naar behoren ( of weet u niet of deze goed werkt ) dan kan Ben Beemster dit ook voor u oplossen.

Joomla SEF URLs by Artio